Новий електрифікований SUV Kuga — перший Ford, для якого будуть доступні три гібридні силові агрегати

Новий Ford Kuga представлений повноцінною лінійкою автомобілів з гібридним приводом та новими технологіями

АМСТЕРДАМ, Нідерланди, 2 квітня 2019 р. — Сьогодні компанія Ford представила стильну та оригінальну лінійку нових Kuga, що вирізняються новим, більш обтічним дизайном екстер’єру та преміальними пропорціями, які дозволили збільшити простір і підвищити комфорт.

Лінійка моделей Ford з найвищим рівнем електрифікації за всю історію марки, до якої увійшли вишуканий новий Kuga Titanium, спортивний Kuga ST‑Line і топовий варіант Kuga Vignale, буде оснащуватися досконалими версіями гібридного привода, що забезпечуватимуть для кросоверів і позашляховиків Ford небачену паливну ефективність.

До складу повноцінної лінійки увійшли модифікації Kuga Plug-In Hybrid (із заряджанням від електромережі), Kuga EcoBlue Hybrid («м’який» гібрид) та Kuga Hybrid («повний» гібрид), оснащення яких включає 2,0-літровий дизельний двигун Ford EcoBlue, 1,5‑літровий дизельний двигун Ford EcoBlue і 1,5‑літровий бензиновий двигун EcoBoost, а також нову інтелектуальну 8-ступеневу автоматичну трансмісію.

Kuga є найуспішнішим SUV Ford у Європі, а в загальному рейтингу моделей Ford за обсягами продажів у Європі він займає 3-тє місце, поступаючись моделям Fiesta і Focus. У 2018 році клієнти придбали 153 800 одиниць Kuga, зробивши внесок у зростання продажів кросоверів Ford, яке у минулому році склало понад 19 відсотків.

2019_FORD_KUGA_PANORAMIC_ROOF_е.jpg
2019_FORD_KUGA_COCKPIT_е.jpg
2019_FORD_KUGA_DYNAMIC_AERIAL_е.jpg

Новий Kuga пропонує ще більш дружні до користувача технології забезпечення комфорту і підтримки водія, а також покращений зв’язок під час поїздок. Перелік досконалого технологічного оснащення включає вбудований модем FordPass Connect, панель для бездротового заряджання та інформаційно-розважальну систему Ford SYNC 3 з 8‑дюймовим сенсорним дисплеєм. Преміальна акустична система B&O Sound System забезпечує високоякісне відтворення звуку, а нова 12,3-дюймова панель приладів з підтримкою стандарту «True Colour» вирізняється підвищеною інформативністю, інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом та покращеною чіткістю відображення.

Нові функції зупинення двигуна Stop & Go, розпізнавання знаків обмеження швидкості руху Speed Sign Recognition та утримання смуги руху Lane-Centring допомагають водіям ще впевненіше рухатися в заторах і на автомагістралях, а функції предиктивного освітлення поворотів та коригування освітлення з урахуванням дорожніх знаків дозволяють краще бачити у темряві. Проекційний дисплей допомагає не відривати очей від дороги попереду, а система активної допомоги під час паркування Active Park Assist 2 забезпечує повністю автоматичне маневрування під час паркування одним натисканням кнопки.

Новий Kuga являє собою третє покоління середньорозмірного кросовера Ford для європейського ринку з моменту виходу моделі на ринок у 2008 році.

Open Chat